Seks minutter var alt Træff trengte for å ta ledelsen over nedrykksklare Bergsøy i Fosnavåg lørdag ettermiddag. Den ga de aldri fra seg.

Træff vant kampen 3-2, etter at bortelaget hadde scoret sitt siste mål ett minutt på overtid.

Den første Træffscoringen kom etter at bortelaget kom ned langs venstresiden og innlegget ble bresidet i mål av Arne Amar Kotlica, skrev Smp.no som fulgte kampen direkte.

Træff doblet ledelsen etter 16 minutter. Alexander Jonassens skudd fra venstresiden gikk over Bergsøy-keeper Rekdal og i mål.

Fem minutter senere scoret han sitt andre mål for dagen, og ble dermed kampens store spiller.

Thomas Sætre Hauge sørget for 1-3 etter 44 minutter og Eirik Heltne scoret 2-3-målet på straffespark, men kampen endte med seier til Træff.