Christoffer Remmer klar for Molde

Den danske forsvarspilleren har signert en treårsavtale med MFK.

Klar for Molde Christoffer Remmer og Ole Gunnar Solskjær.   Foto: Molde FK

Sport

Administrerende direktør Øystein Neerland bekrefter at Christoffer Remmer er klar for Molde FK fra og med onsdag.

Vil utvikle seg

23-åringen gikk fra Hvidovre IFs ungdomsavdeling til FC Københavns ungdomsavdeling i 2009, og debuterte på førstelaget til FCK i 2012.

Han var med å vinne det danske mesterskapet i sesongen 2012/2013, og ble dansk cupvinner sesongen 2014/2015. I tillegg har han hele 34 kamper på aldersbestemte landslag, skriver moldefk.no.

Remmer gleder seg til å spille for MFK de neste tre årene.

– Jeg skal ta det neste steget i min utvikling, og det er å spille flere kamper. Da Molde FK meldte sin interesse var jeg nesten klar med det samme. Det er en stor klubb som gjerne vil ligge i toppen av ligaen og spille europeisk. Dersom jeg kan få ta del i det de neste tre årene, kommer det til å utvikle meg som spiller og det er målet mitt, sier Remmer til moldefk.no.

– Sterkere versjon enn Linnes         

Manager Ole Gunnar Solskjær beskriver Remmer som en energisk og offensiv høyreback.

– Gode innlegg, fysisk sterk og bra fart. Kanskje en litt sterkere versjon enn Martin Linnes. Han har erfaring selv med sin unge alder, blitt seriemester i Danmark og spilt i Europa-cupen, så dette blir veldig bra, sier Solskjær moldefk.no.

Vi har for tiden tekniske problem med vårt kommentarfelt. Vi beklager ulempene det medfører.
Romsdals Budstikke ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

Sport