Sarr klar for Molde

Midtbanespilleren Babacar Sarr (25 år) har signert en avtale med Molde FK ut 2019.

Klar for Molde Babacar Sarr.   Foto: Christian Blom / NTB scanpix

Sport

Administrerende direktør i Molde FK, Øystein Neerland, bekrefter at Sarr er klar for Molde FK.

Senegaleseren Babacar Sarr spilte 43 kamper for IK Start i 2013 og halve 2014 før han gikk til Sogndal Fotball. I Sogndal har han hele 61 kamper og 7 mål, derav 18 kamper fra årets sesong. Han er veldig glad for å ha inngått en avtale med Molde FK:

- Jeg synes Molde er en veldig god klubb for meg, og jeg snakket med agenten og familien min om det. Jeg hadde noen tilbud, men jeg tror Molde er det riktige valget for meg.

Manager i Molde FK, Ole Gunnar Solskjær, er veldig glad for å ha signert Babacar Sarr:

- Han er en all-round midtbanespiller, 1.90 høy så det vil si at han er god fysisk, han vinner mange dueller både i lufta og langs bakken. Kall det en ballvinner som spiller enkelt, som gir den videre til medspillerne sine. Jeg tror likevel at når han kommer på et lag som Molde, når vi dominerer kamper så er han en spiller som kan styre spillet, sier Solskjær i en pressemelding.