Tilbake i MFK-drakta

Björn Bergmann Sigurdarson (25) har signert for Molde FK.
Sport

Det er moldefk.no som melder dette.

Kontrakten ble signert tirsdag, og avtalen gjelder ut sesongen 2019.

- Etter at jeg pratet med Ole Gunnar, så tenkte jeg at jeg bare måtte tilbake. Det var helt fantastisk å være her første gangen, da for to år siden. Og ja da inngikk vi avtalen og det var klart på ganske kort tid, og jeg er veldig glad, sier Bergmann Sigurdarson til moldefk.

Solskjær er også veldig fornøyd med avtalen.


Her er Sigurdarson tilbake i Molde

Den islandske spissen blir trolig klar for nytt opphold på Aker.

 

- Han er en fysisk stor spiller, sterk. han er veldig klok. Han er god i lufta, timingen er veldig bra. Han kan spille som en 10’er møtende spiss og få den i beina, høyre og venstre fot er like god, han spiller gjennom spillere og som alle islendinger er, hardtarbeidende. Noe av det viktigste han er, er at han er en lagspiller, og kommer inn her for å gjøre oss bedre.

Björn Bergmann Sigurdarson var utleid fra Wolverhampton til Molde i sesongen 2014. Han imponerte i første del av sesongen, men slet med skader gjennom store deler av oppholdet. Siden har han spilt regelmessig for FC København og Wolverhampton