Træff tok sin sjuende seier i årets 3. divisjon, da Fjøra ble slått 2-1 på Fosshaugane Campus i Sogndal lørdag.

Etter en målløs førsteomgang, sendte Per Eirik Lunde hjemmelaget i føringen ti minutter etter hvilen.

Ledelsen holdt seg i 13 minutter, men da slo Træff virkelig til. Først utliknet Agwa Okuot Obiech, og nesten rett fra avspark sendte innbytter Ola Eloranta Træff opp i 2-1-ledelse.

Dermed hadde Træff snudd kampen på bare ett minutt. Bortelaget holdt ledelsen ut kampen, og innkasserte med det tre nye poeng.

Herd og Træff har fortsatt en fire poengs luke på toppen av tallen med sine 22 poeng. Herd leder på målforskjell, og er fortsatt det eneste laget som har slått Træff så langt i 3. divisjon i år.