Nederst i saka finner du kampoppsett for kampene som spilles i helga og tidlig neste uke. Saka blir oppdatert med resultater fortløpende.

Tapte på overtid

Åndalsnes fikk en tøff åpning på sesongen da Averøykameratene kom på besøk fredag. Averøyingene stiller med det som kanskje er divisjonens beste lag og har dominert Åndalsnes i tidligere møter. I tilsvarende oppgjør i fjor  endte det med 0-6-tap. Denne gangen hang imidlertid Åndalsnes langt bedre med, selv om det endte med 2-3-tap.

- De går som vanlig ut i høgt tempo og med sterkt press, og vi blir tatt litt i knestående de første ti-femten minuttene. Skal jeg være ærlig er vi heldig som slipper unna med 0-0 i åpningsminuttene, men så kommer vi mer og mer inn i kampen og tar etter hvert ledelsen 1-0, forteller ÅIF-trener Rune Skeide.

Averøykameratene utlignet imidlertid før pause og i andreomgang tok de selv ledelsen. Fem minutter før slutt skaffet Markus Brudeseth hjemmelaget et fortjent straffespark og med scoringen så Åndalsnes ut til å krige til seg ett poeng. Slik skulle det imidlertid ikke gå, på overtid scoret gjestene igjen.

- Resultatet til tross, synes jeg vi gjør en god kamp. Vi viser at vi har hevet oss mange hakk fra i fjor og alt i alt er det et greit tap, sier Skeide.

- Vi har to 15-åringer som debutanter i dag. Keeper Oskar Moltubakk Flatlandsmo viser noen fantastiske reaksjonsevner og holder oss inne i kampen i de første 15 minuttene.

Markus Hanset Erlandsen og Sindre Ramskeid scoret målene for Åndalsnes.

Sterk Træff-seier

Andrelaget til Træff tok en sterk 3-0-seier mot Elnesvågen i serieåpningen. Ifølge trener Rune Sjåholm hadde Træffs unggutter få problemer.

- Om jeg skal regne på det tror jeg vi hadde rundt 80 prosent ballinnhav. Det var rett og slett en veldig god prestasjon, av samtlige 14 spillere som var i aksjon, sier Sjåholm.

Preben Hestad, Patrick W. Olsen og Audun Vingsand Natvig og scoret målene for Træff.

- Det er tidlig å si hvordan sesongen kommer til å gå, men vi er i gang. Både andrelaget og juniorlaget. Det er mye bra i Træff nå, det gjelder også G16 og G14. Det er en ny æra, og vi er der vi skal være. Træff har noen veldig oppegående ungdomslag nå.

2. divisjon:

Mandag kl. 18: Tynset - Molde 2

3. divisjon:

Søndag kl. 16 - Reknesbanen: Træff - Florø 2

4. divisjon:

Fredag: Vestnes Varfjell - Sunndal - 1-3 (1-1)Fredag: Eide/Omegn - Frei - 0-1 (0-0)Fredag: Elnesvågen - Træff 2 - 0-3 (0-2)Fredag: Åndalsnes - Averøykameratene - 2-3 (1-1)Søndag kl. 13 - Tingvoll kunstgressbane: Tingvoll - Tomrefjord

3. divisjon kvinner:

Lørdag: Molde 2 - Surnadal/Søya/Todalen - 3-2