Finaledrømmen brast

Molde Bordtennisklubb utslått i semifinalen av sluttspillet i eliteserien.

Spillerne som har bidratt i årets eliteserie for Molde BTK: Kristoffer Moen Fossheim (f.v.), Even Nikolai Horvli, Petter Fleischer, Macijei Pietkiewicz, Magnus Pohjolainen, Benjamin Moen Fossheim.  

Spillende trener Macijei Pietikiewicz 

Sport

Ikke en gang klubben selv hadde trodd at Molde BTK skulle komme seg helt til sluttspillet i årets eliteserie. Onsdag kveld ble semifinalen spilt, da Volda/Ørsta gjestet Molde i Skytterhallen. Benjamin Moen Fossheim, Petter Fleischer, Magnus Pohjolainen og Maciej Pietkiewicz var de som representerte Molde i kampen.

Forskjellen på lagene ble etter hvert tydelig, og sunnmøringene vant til slutt 5-1. Dermed var det de som tok finaleplassen.

Over forventing

For Molde ble det likevel delt tredjeplass i årets eliteserie, noe de selv er svært godt fornøyd med.

– Jeg er egentlig litt overrasket over at det har gått så bra. Vi visste at det kom til å bli vanskelig mot Volda/Ørsta. Likevel er jeg fornøyd med det vi har fått til som lag denne sesongen. 3. plass hadde jeg ikke trodd på forhånd, sier spillende trener Maciej Pietkiewicz.

Han tapte alle sine kamper onsdag, men har gjort det så bra i årets eliteserie at han ble kåret til årets lagspiller.

– Det er klart jeg er litt stolt over det. Jeg kunne spilt bedre akkurat i dag, og har ikke fått trent nok. Men jeg er veldig glad for prisen.

NM til helga

At det ikke ble finale tar han heller ikke så tungt.

– Jeg er mest skuffet over at jeg ikke fikk ut det beste av meg selv. Jeg kjente allerede i den første kampen at dette ikke var helt min dag.

Til helga blir det mer bordtennis i Molde. Da arrangeres nemlig senior-NM i Træffhuset. Det er første gang bordtennis-NM for seniorer arrangeres i Møre og Romsdal.