Tror på mange ledige seter

MFK trekker ikke supporterne til kamp i Sevilla.

Estadio Ramón Sanchéz Pizjuan  Foto: Bjørn Brunvoll

Sport

I kveld skal MFK-spillerne ut på mektige Estadio Ramón Sanchéz Pizjuan for å spille første kamp i Europa Leagues 16-delsfinale mot Sevilla.

Stadion tar over 40 000 tilskuere, men damen Rbnett snakket med i billettskranken på stadion frykter det vil bli mange tomme seteplasser på tribunen i kampen mot MFK.


Nå tar det av!

Sevilla tar nå helt av. Flere hundre MFK-supportere fyller opp puben The Merchant.

 

– Det blir i alle fall ikke utsolgt. Salget har vært så som så. Det blir nok 5000-10 000 ledige seter, forteller billettdamen.

Billettsalget har med andre ord vært så som så. Til tross for lagets enorme hjemmestatistikk, med 13 seiere på rad, har Sevilla ikke greid å fylle stadion de siste hjemmekampene. Tallene har ligget på rundt 35 000 tilskuere, noe som kanskje kan forventes til kveldens kamp også.

Hjemmesupporterne er kjent for å lage godt med liv på tribunen, og man skal nok ikke være redd for at det ikke blir høyt støynivå også på kveldens kamp.


Umulig å være Molde-optimist

KOMMENTAR: Det vi vet om Molde, er at de siden sist har mistet en haug med bra spillere.Berg Hestad: – Vi spillerne får en voldsom tenning av en slik ramme

Molde-kaptein Daniel Berg Hestad mener spillerne får ut sitt aller beste i de store kampene.Solskjær: – Sevillas seiersrekke må ta slutt snart

Ole Gunnar Solskjær vil ødelegge Sevillas hjemmestatistikk.Barbereren tror Molde får bank

Barberen i Sevilla , Juan Jose, skal på kamp i kveld. Han tror det blir grei skuring.