MFK-supporterne er tidligere ute

Sesongkortene ryker unna i rekordfart.

Det blir folksomt på tribunene både mot Fenerbahce og under neste års eliteseriekamper. Foto: Erik Birkeland 

Sport

Etter fire dager med sesongkortsalg i fjor hadde 123 fornyet sine sesongkort. På like mange dager i år er tallet 774.

- Vi er veldig fornøyd og godt i rute. Det er tydelig at fem seire på rad i eliteserien og suksess i Europaligaen har bidratt positivt, sier markedskonsulent og billettansvarlig i MFK, Lars Outzen til Rbnett.

Regner med liten nedgang

I fjor solgte klubben totalt 7485 sesongkort, men Outzen regner med at det kan bli en liten nedgang neste år.

- Vi må ta inn over oss at noen bedrifter sliter tyngre økonomisk og da kan dette gå ut over blant annet antall sesongkort de har på våre kamper. Men vi merker mye optimisme rundt klubben, sier Outzen.

Nå gjenstår én hjemmekamp - mot tyrkiske Fenerbahce med spillere som Robin van Persie og Nani på laget.

- Vi har solgt 7.700 billetter så langt, og det betyr at vi kan selge ytterligere 1800 før det er fullt. Mot Celtic var drøyt 8000 tilskuere inne - nå kan det bli enda flere.

600 tyrkere?

- Er det solgt mange billetter til bortesupportere?

- Vi har plassert 145 tyrkere på langsiden, men dette er ikke det vi kaller supportere. De har bedt om 495 billetter på bortetribunen, og salget startet i Istanbul mandag. Vi har så langt fått beskjed om at bare 60 av disse var solgt, men vi regner med at det blir betydelig flere. De har nemlig bestilt 400 sengeplasser på hotellene, sier Lars Outzen.

Molde kan bli seedet

Han håper selvsagt på fullt hus i årets siste lokale festkveld på Aker stadion.

- Dette er jo en gruppefinale. Molde kan sikre seg førsteplassen i gruppa - noe som gjør at klubben blir seedet i 16-delsfinalen. Det betyr bortekamp først - og en ny storkamp på Aker stadion 25. februar. Motstanden kan også bli noe lettere når Molde er seedet.