Træff våknet - men var det for sent?

Nå går det mot nedrykk.

Bjørnar Eltervåg scoret for Træff mot Strindheim.  Foto: RBarkiv

Sport

Strindheim ville sette sterkt nedrykkstruede Træff på plass i lørdagskampen i 2. divisjon. Og startet kampen med tre scoringer før det hadde gått seksten minutter.

Da var det ikke mange som trodde på træffpoeng på bortebane. Men Lasse Brandals scoret 3-1-målet i det 21. minutt og ga Træff et ørlite håp.

Knallavslutning

Det skulle imidlertid ta veldig lang tid før bortelaget våknet skikkelig. I det 89. minutt scoret Bjørnar Eltervåg slik at stilllingen var 3-2. Og en stormavslutning fra Træff gjorde at Arne A. Kotica kunne gi bortelaget 3-3 i siste spilleminutt.

Dermed fikk Træff med seg ett poeng hjem. Laget ligger sist på tabellen, med fem poeng opp til Førde som ligger på plassen over nedrykksstreken.  Førde tapte 2-1 mot Nardo. Modle2 spiller hjemme mot Rødde mandag. Rødde ligger nest sist på tabellen, med samme poengsum som Træff. Men altså med en kamp mindre spilt.

Det gjenstår tre kamper av årets serie i Oddsen-ligaen.