Her er den nye MFK-direktøren

Øystein Neerland overtar som MFK-sjef etter Tarje Nordstrand Jacobsen

Øystein Neerland overtar som direktør i Molde FK etter Tarje Nordstrand Jacobsen.  Foto: Kjell Langmyren

Sport

MOLDE (Rbnett): Det har lenge versert rykter om at Tarje Nordstrand Jacobsen vil gi seg etter ti år som administrerende direktør i Molde Fotball AS. Det ble bekreftet på en pressekonferanse på Aker stadion onsdag. Der ble det også opplyst at nåværende styreleder i Molde Fotballklubb, Øystein Neerland, overtar som direktør i aksjeselskapet.

Tarje Nordstrand Jacobsen (41) gikk gradene i MFK og ble blant annet cupmester på Ullevaal i 1994. Han spilte også for Haugesund og Løv-Ham før han la opp i 2004. Etter en kort periode som fotballagent ble han ansatt som Molde-direktør i november 2005. Etter nedrykket året etter har han opplevd en rekke triumfer med klubben, blant annet tre seriemesterskap og to cupgull.

Øystein Neerland (51) har hatt ledende verv i Molde Fotballklubb i 17 år, den siste perioden som valgt leder i klubbens styre. Han har kombinert det frivillige vervet med jobben som regiondirektør i TOOLS. Neerland spilte en årrekke for MFK og fikk blant annet med seg seriesølv i 1987 og cupsølv i 1989. Han ble også juniornorgesmester i hopp.