– Jeg var sikkert ei plage i Molde

– Jeg vil veldig mye og jeg har trua på meg sjøl. Derfor er jeg her i St. Pauli nå, sier Leo Østigård. Vi har besøkt 19-åringen i Hamburg.

STORBYEN: Leo Skiri Østigård er fortsatt så fersk i Hamburg at ikke før hadde vært i det store havneområdet der han møtte journalisten fra Åndalsnes Avis og Romsdals Budstikke.  Foto: Stein Siem

Reportasje

Vi sitter på enkel uterestaurant ved den store elva Elben i Hamburg. Store og små skip ligger enten til kai eller de kommer eller går med turister. Mot solnedgangen i vest rager store heisekraner. Dette er en stor del av pulsen i denne storbyen i Tyskland. På andre siden av bordet sitter en 19-åring fra Åndalsnes. Hamburg har vært heimbyen til fotballspilleren Leo Skiri Østigård siden august, men her i havneområdet har han ikke vært før.