FRIHELG:

Send 007 til Romsdal

I spalten «Frihelg» 29. januar i år skrev Romsdals Budstikkes ansvarlige redaktør Ole Bjørner Loe Welde dette om mulighetene til å få en James Bond-innspilling til vårt område:

NYE EVENTYR: Daniel Craig skal snart ut på en ny reise som James Bond. Norsk filminsitutt håper han velger å ta turen til Norge.  Foto: NTB scanpix

Frihelg

Agent 007 skal snart ut på nye eventyr. I går ble det kjent at Norge har kastet seg inn i kampen om å få James Bond på besøk. Den 25. filmen i rekka skal etter planen ha premiere i 2020. Verdensstjerna Daniel Craig skal for femte gang ha hovedrollen som den britiske agent 007. Norsk filminstitutt er klare til å sponse reisa med 47 millioner kroner. Et besøk av superagenten vil kunne ha stor verdi for Norge som ferieland, og spesielt de stedene som blir valgt. Produsenten skal allerede ha vært på en rundreise i Norge for å finne mulige lokasjonene for filmen.