Flere kolonner i Romsdal søndag

Statens Vegvesen melder om flere kolonner etter militærøvelsen Trident Juncture.
Pluss +

Feltøvelsen under Trident Juncture er ferdig. Militært personell, materiell og kjøretøy transporteres ut av landet på de samme vegene som det kom inn. Det må forventes forsinkelser på det aktuelle vegnettet ut november måned på som følge av dette.

Her er kolonnene som Statens Vegvesen melder om søndag 19. november:

3 kolonner fv. 29 Alvdal – Hjerkinn, E6 Hjerkinn – Dombås, E136 Dombås - Åndalsnes, kl. 13.00 – 16.56

3 kolonner E136 Åndalsnes – Setnesmoen, kl. 17.30 – 18.05

2 kolonner E136 Åndalsnes – Dombås, E6 Dombås - Sessvollmoen, kl. 09.00 – 17.03

Der hvor det er flere kolonner angir første klokkeslett start første kolonne, siste klokkeslett angir ankomst siste kolonne. Oversikten er basert på siste informasjon frigitt av Forsvaret. Statens vegvesen tar forbehold om endringer.