Stort flertall i Rauma kommunestyre for å bytte avfallsselskap til RIR

Rauma får hente søppel selv

– Velkommen, Rauma! Direktør Jan Egil Korseberg i renovasjonsselskapet RIR er glad for at Rauma blir med i selskapet fra 1. januar 2020.  Han understreker at Rauma blir eget innsamlingsområde for søppel.

Skal ta godt imot Rauma: – I løpet av neste år skal vi sette ut avfallsdunker i Rauma. Når Rauma blir med i RIR fra 1. januar 2020, vil Rauma være eget område for innsamling av husholdningsavfall, sier direktør Jan Egil Korseberg i RIR.  Foto: RICHARD NERGAARD

Pluss +

ÅNDALSNES: Kommunestyret i Rauma vedtok tirsdag kveld med 18 mot 9 stemmer å bytte renovasjonsselskap. Flertallet har vedtatt at Rauma går inn som deleier i Romsdalshalvøyas interkommunale renovasjonsselskap (RIR), og melde seg ut av Nordmøre Int. renovasjonsselskap (NIR).