Eidser Børge Sildnes (42) med artistnavnet Dylan Mondegreen aktuell med ny lyd

– Mitt mest gjennomførte album

På sitt femte album har Børge Sildnes, alias Dylan Mondegreen, for første gang sneket inn et politisk budskap. Om migrasjon, tilhørighet og det å føle at man er hjemme.

live i japan: Dylan Mondegreen turnerer mye i Japan, og gjør ofte konserter alene med gitaren. Her fra en konsert i Osaka, der han reiste rundt med det taiwanske bandet Four Pens.Foto:   Foto: Kouki Hatano

Pluss +

OSLO: Låtskriving har vært drivkraften helt siden Børge Sildnes, med Dylan Mondegreen som artistnavn, oppdaget gitaren på slutten av ungdomsskolen på Eide. Men først 30 år gammel føyde han «vokalist» til repertoaret. Når artisten nå gir ut sitt femte album – A Place In The Sun – er det med en sterk tro på at det er det beste han har laget.