Den urbane gartneren Tugushan Alp dyrker mikrogrønt og salat «under jorda» i Molde

Løftes fram av kronprins Haakon

Da Tugushan Alp fikk mail fra SIKT, en lederkonferanse initiert av kronprinsen, trodde han det var spam.

Grønn glede over rojal interesse: Tugushan Alp (38) og Urban Gartneren AS ble nevnt av kronprins Haakon under Energetics2018-konferansen i forrige uke. Og jammen er det ikke stor sannsynlighet for at det er kronprinsen som introduserer Alp når han er foredragsholder på SIKT2018 tirsdag. Her med styreleder Ivar Heggem (t.h.)  Foto: Rigmor Sjaastad Hagen

Pluss +

MOLDE: Tugushan Alp (38) trodde nesten ikke sine egne øyne da han åpnet mailen fra SIKT2018, en konferanse for unge ledere initiert av selveste kronprins Haakon. Der sto det at han var invitert til å delta som foredragsholder på SIKT2018, som går av stabelen i Stavanger 22. og 23. oktober.