Sve fnyser av kritikken fra Kjølmoen: – Da abdiserer politikerne

– Jeg ser at Per Vidar Kjølmoen tar fylkesrådmannen i forsvar. Vil Kjølmoen at vi politikere skal abdisere? spør Frank Sve (Frp).

SLÅR TILBAKE: – Det er utrolig spesielt at Arbeiderpartiet lar fylkesrådmannen få holde på, sier Frank Sve.   Foto: VIDAR MYKLEBUST

Pluss +

GEIRANGER: Fylkeslederne i Arbeiderpartiet og Fremskrittspartiet har barket sammen. Frank Sve vil ikke gå tilbake på sin kritikk av fylkesrådmann Ottar Brage Guttelvik i Nordøyvegen-saka. Sve står fast på at Guttelvik har ett eneste mål for øyet; å få stoppet byggingen av Nordøyvegen. Derfor reagerer Sve på at Arbeiderpartiets fylkesleder Per Vidar Kjølmoen tar fylkesrådmannen i forsvar når rådmannen vil utrede kostnadene ved å bygge Nordøyvegen, medregnet kostnader til vedlikehold og rehabilitering av vegen.