Sydenturen var grovt feilprisa – turfølge fra Ålesund takka nei til 65.000 kroner i rabatt

Fikk oppgitt at to uker på all inclusive-hotell på Gran Canaria ville koste 29.000 kroner totalt for 11 personer. Rett pris var over 100.000 kroner dyrere.

Syden-turen var for billig til å være sann. 

Pluss +

(SMP):Nettstedet flysmart24.no skriver mandag om et turfølge på 11 personer fra Ålesund, som gjorde et kupp da de sikra seg ferietur i to uker til Gran Canaria i vinter: Prisen for sju voksne og fire barn på all inclusive-hotellet Abora Catarina - 28.948 kroner totalt for fly, hotell og alle måltider, var imidlertid en grov feil: Rett pris var 136.130 kroner, noe turoperatør Apollo raskt oppdaga. Etter å ha informert reisefølget om feilen og videre gitt uttrykk for at de ikke kunne få turen så billig, tilbød de dem 65.000 kroner i rabatt som plaster på såret.