Langfjorden/Træff vant komfortabelt 5-0 over Tynset i sin kvartfinale. Molde FK slet langt hardere mot Namsos og vant til slutt på straffesparkkonkurranse.

MFK-trener Morten Kristiansen mener seieren likevel var fortjent etter spill og sjanser. Han forventer en hard batalje i semifinalen.

– Det blir et lokaloppgjør med alt som det innebærer. Her blir det garantert mye kjemping. Dette er jenter som kjenner hverandre godt fra før.  Motivasjonen blir ikke noe problem, sier Kristiansen.

Laget har imidlertid flere utfordringer enn en tøff motstander å tenke på. Flere spillere er slått ut av omgangssjuke. Og en av lagets viktigste spillere, Nora Harnes, er ute med strekk.

– Ikke den beste oppladningen, men vi har likevel tro på at vi skal greie dette, sier Kristiansen.

Jentene fra Langfjorden/Træff satt sammen og fulgte intenst med i live-overføringen fra Moldes kvartfinale. Lagleder Lillian Dahle tror det blir et  uhyre spennende semifinaleoppgjør.

– Det er nesten så jeg ikke vet om jeg tør å se på. Det blir en veldig jevn kamp og jeg tror det første målet kan bli avgjørende, sier Dahle.

Langfjorden vant Norway Cup med det samme årskullet for to år siden, og i fjor kom laget til finalen i Dana Cup. Likevel vil ikke Dahle si de er favoritter i semien.

– Vi kan ikke forvente at de skal gjenta det de greide for to år siden. I serien ligger Molde litt over, sier Dahle.