TIRANA (Rbnett): Sammen har de leid hus i Albania og hatt noen gode dager i varmen. Onsdag varmet det opp til torsdagens Molde-kamp med å synge Molde-sanger på stranda i badebyen Durres en liten kjøretur unna Tirana.

– På stranda har det gått i «Her kommer Molde» og andre Molde-sanger. Vi fikk dem til å sette på sangene på strandbaren der. Det var veldig trivelig, forteller Per Gammelsæter som er én av de ti romsdalingene som er med på Albania-turen.

– Vi har leid hus via Airbnb. Det har ballet litt på seg, og nå er vi 10 personer her, sier han videre.

Sommervarme

Med 34 varmegrader onsdag ettermiddag, har det vært godt og varmt for solhungrige moldensere. Torsdag er det meldt rundt 30 varmegrader og nedbør til kampstart klokka 17.

Totalt vil det trolig bli rundt 20 bortesupportere på Laci stadion torsdag kveld. Sannsynligvis vil det bli nærmere utsolgt og drøyt 2000 tilskuere på Europa League-kvalifiseringskampen mellom Laci og Molde.

– Jeg er optimist. Men vi er ikke her for å bli underholdt av Molde. Det gjør ikke så mye om de drøyer, bruker god tid og «parkerer bussen» så lenge de går videre og vi får sjansen til å få oss en ny tur, sier Gammelsæter som kom til Albania i helga.

– Noen her har vært med på mange europacupturer. Jeg var selv i Amsterdam for tre år siden, sier moldenseren videre.