Det blir en treig start for Cezinando på Romsdalsmuseet. Selv om mange av publikummerne har hatt flere timer på å drikke/gire seg opp, er ikke alle helt med i begynnelsen. Det er ikke det at han ikke prøver å få publikum til å være med; Cezinando er veldig entusiastisk og profesjonell på jobb, men når konserten begynner med en låt som ikke har vært på topp40-lista mister han fokuset til folkemassen.

Fremførelsen er heftig preget av autotune og playback. Selv om musikkuttrykket løftes ved bruk av strykekvartett og blåsere får han masse hjelp av teknologien, og jeg blir egentlig litt skuffet. Av og til blir autotunen på stemmen hans så tydelig at det går fra å være et hjelpemiddel til et virkemiddel, og det er litt kjedelig når man kommer for å høre noen live. Konserten er i hovedsak ganske forutsigbar, og det eneste som overrasker meg gjennom hele greia er når trommisen drar frem en konkylie og bruker den som blåseinstrument. Cezinando er i sin egen verden når han danser på scenen, men virker oppriktig gira for å være i Molde.

I løpet av konserten snakker Cezinando litt keitete med publikum og stiller dem spørsmål som "har dere det bra, sånn på generell basis?". Publikum svarer entusiastisk når han minner dem om at det faktisk skjer noe på scenen. Det er ikke før ut i andre halvdel av konserten, når han faktisk spiller de låtene alle kan, at publikum virkelig er med. Når introen til Ingen Lager Helvete Som Vi spilles begynner publikum å hoppe, og for første gang tør han å peke mikrofonen ut for å la publikum synge med.

Når låten er over springer hele bandet av scenen, men de fleste får ikke med seg at dette var "takk for oss"-delen av konserten. Publikum tolker situasjonen som "Hæ, er konserten over? Stakk de bare?" Neida, Cezinando kommer ut igjen og spiller endelig Vi Er Perfekte Men Verden Er Ikke Det, og det er som at ingenting har skjedd. Publikum blir mer gira etter hitten, og han får til slutt den responsen han vil ha.

Det kommer i alt tre ekstranummer, og for hver nye låt utroper han "JEG FØLER JO KANSKJE DET ER STEMNING FOR ÉN. LÅT. TIL!" Det er det, og omtrent alle i publikum synger med på Håper Du Har Plass. Hadde setlisten vært annerledes hadde kanskje publikum vært med fra starten, men alt i alt var dette en ganske fin konsert. Selv om ingen fikk bakoversveis skal han likevel få for at han prøver.