– Nå har vi virkelig havnet i det gode selskap. For oss er det en stor opptur bare det å bli nominert. Nå har vi i tillegg gått videre helt til finalerunden. Vi må bare «gønne på» videre og se hvor det ender, sier butikksjef Kjell Ove Voldsund.

Eurospar Skjevik er kommet til finalen i den gjeveste klassen, den for fullsortimentbutikker. Butikken på Skjevikåsen er i finaleheatet mot Coop Mega-butikkene på Kolbotn, Madla og Metro Senter samt Meny Grim og Meny Solsiden. Konkurransen arrangeres av Tine i samarbeid med Dagligvarehandelen, og er den mest prestisjefylte prisen en dagligvarebutikk kan vinne i Norge.

– Konkurransen har pågått helt siden i vår og handler om å levere den beste matgledeopplevelsen til kundene. Det hele skal avgjøres etter et jurybesøk og et besøk av en såkalt mystery-shopper. En hemmelig kunde. Det handler om å gjøre det lille ekstra. Som at ansatte i bunad serverer hjemmelaget Pavlova til kundene. Eller at vi byr på fargerike fruktkreasjoner. Og så er det jo viktig at vi satser stort på fullsortiment og ferskvare. Det skal være delikat og godt, sier butikksjefen.