Rival, Træff og Molde HK ikke fornøyd med halltidene de får tildelt av kommunen l Søknad om lånegaranti til hall sendes i disse dager

– Trenger halltilbud i østre bydel

– Det sier seg sjøl at det ikke er optimalt at første- til fjerdeklassinger skal trene klokka 16 på andre sida av byen, sier gruppeleder Tommy Jacobsen i Sportsklubben Rivals håndballgruppe.

SKISSE: Rival sender i disse dager en søknad om lånegaranti til Molde kommune for å bygge en hall liknende denne. Dagens halltilbud gjør det utfordrende å finne passende treningstider både for håndballen og andre.  Foto: Illustrasjon: Rival

Pluss +

Molde: Gjennom skoleåret er de fire håndballhallene Molde Arena 1 og 2, Rekneshallen og Fuglsethallen i bruk til organisert trening fra rett etter skoletid til nærmere midnatt. Det fører til frustrasjon rundt tildelte treningstider og prisen for leie av halltid.