Slik var kampen:

I førsteomgang produserte Træff flere store sjanser, før Bruno Lopes sendte grønntrøyene i ledelsen etter 17. minutter. Spissen stusset et innlegg fra Harith Hamoudi i en perfekt bue over Follo-keeper Oliver Petersen. Kampen jevnet seg ut etter scoringa, og bare minuttet før hvilen utlignet Kristian Seteklev for vertene med deres første avslutning på mål. En noe ufortjent utligning gjorde at lagene gikk i garderoben på stillingen 1-1.

Træff kom til den største ordentlige sjansen i andreomgang. Åtte minutter ut i omgangen traff målscorer Lopes stolpen etter en volley, men spissen hadde ikke flaksen med seg.

Da en liten time var passert fyrte Alexander Johansen av fra distanse, men Follo-keeper Petersen fikk akkurat opp hanskene og fikk slått til corner. Det snudde fort, og bare minuttet etter var hjemmelaget nære ved å ta ledelsen etter et lurt dødball-trekk. Træff-keeper Michael Lie hang i midlertid med på notene.

2-1 skulle komme etter en fatal forsvarsfeil av Træff. Lars Ramberg Hauson mistet ballen som bakerste mann i livsfarlig posisjon, og Martin Sjølstad satte fart alene mot mål. Sjølstad tok seg raskt inn i feltet, hvor han valgte å spille til spissmakker Kristian Seteklev. Follos nummer 21 satte enkelt sitt andre for dagen, og sendte hjemmelaget opp i ledelsen. Dermed sto det 2-1 etter 67 minutter.

Træff var fryktelig nære utligning på tampen ved Stian Samdal etter en dødball, men headingen gikk over fra fem meter. Det endte 2-1 til Follo.