Knallharde dueller, ingen mål, ett rødt og fire gule kort. Kampen mellom to av topplagene i 4. divisjon fredag kveld var både fartsfylt og tøff, men skuddferdighetene imponerte ikke. Ballen var i mål én gang bak Tomrefjord-keeper Eirik Taklo, men offsiden var så klar at det kom ikke en eneste protest. Protester ble det derimot da Arnt Erik Brakstad fra Eide fikk direkte rødt kort etter et slag.

Dommer Roe Vidar Lien måtte opp med kortstokken fire ganger til, tre gule til Tomrefjord, ett til Eide.

– Dette er to sympatisk lag, men det var intenst og mye temperament ute på banen, sier Roe Vidar Lien til Rbnett etter at kampen var over og Eide ga beskjed om at de vil levere inn rapport etter utvisningen.

Selve kampen var preget av stor innsats og lite finspill fra begge lag. Forsvaret var best både på Eide og Tomrefjord, og det var lite farlige målsjanser. Eide måtte spille med ti mann i over en time, de ti som var igjen kjempet knallhardt. Tomrefjord dominerte 2. omgang. De ble lagt mange fine crossballer, men det resulterte ikke i noe. Hovedårsaken til det er Eide-keeper Bernt Gunnar Visnes. Han var svært sterk i feltet og banens beste spiller denne kvelden. Eirik Taklo i det andre målet hadde mindre å prøve seg på, og gjorde ingen feil.

Etter uavgjort mot Eide ligger Tomrefjord fortsatt på topp i 4. divisjon. Ennå er det tre kamper igjen før sommerferien, og trener Gunnar Eik vil ikke snakke om mulighetene for opprykk til 3. divisjon.

– Målet ved sesongstart var å bli blant de fire beste, slik er det fortsatt. Jeg er kjempefornøyd, vi har bare to tap så langt, sier Gunnar Eik.

Eide-trener Hans Moe sier han forventet en tett og jevn kamp, slik det ofte har vært når de to lagene møtes. Tett og jevn kamp fikk han også, og ett poeng med seg heim til Eide. Poengdeling var nok Eide mest glad for.