(SMP.NO) Seks minutter var spilt da Brattvåg-keeper Neydson da Silva var på bærtur i feltet på en Hødd-dødball. Henrik Breimyr utnyttet dette og stanget enkelt inn 1-0 det åpne buret. Dermed ga han gjestene fra Ulsteinvik en perfekt start i Bratvågen.

Innledningen av oppgjøret var ganske jevnspilt og sjansefattig, der spesielt Hødd hadde god kontroll bakover.

Etter 22 minutter fikk Hødd nok en dødball på sin høyrekant. Et glimrende slått frispark av Bendik Rise ble kranglet i mål av Joakim Wrele på bakerste stolpe.

Allerede etter en drøy halvtime tok Brattvåg-trener Karl Oskar Fjørtoft og skiftet ut to spillere, men inn mot pause hjalp det ikke.

Hødd hadde full kontroll på lokaloppgjøret og kunne med litt mer presisjon på siste tredjedel ha kontret inn 3-0.

Kontroll

Kampbildet i andreomgang bar preg av at Hødd hadde full kontroll på oppgjøret. Gjestene var totalt sett det mest solide laget og slapp Brattvåg knapt til sjanser.

Så da Preben Sætre styrte inn 3-0 etter 58 minutter, var kampen i realiteten over.

Resten av oppgjøret ble en transportetappe for et godt Hødd-lag som til slutt vant fullt fortjent 4-0.

Ikke nok med at Brattvåg tapte stort i lokaloppgjøret: Etter 72 minutter pådro Niklas Rekdal seg seg rødt kort. Brattvåg-spilleren var altfor sen inn i en unødvendig takling og fikk direkte rødt kort.

Fire minutter før slutt var det innbytter Magnus Myklebust som fikk æren av å fastsette  sluttresultatet til 4-0. Han utnyttet et balltap i Brattvågs egne rekker og banket inn kampens siste scoring i lengste hjørnet.

Denne saka ble først publisert i Sunnmørsposten.