MOLDE: Fortsatt er forestillingen, som har fått tittelen «Midt i livet 3 – går for gull!» og skal presenteres som julebord, i sin spede begynnelse.

– Det har vært veldig morsomt å spille de to første forestillingene, med fullt trøkk i salen og allsang, sier skuespiller og manusforfatter Bjørnar Lisether Teigen, som er primus motor.

Damer i andre rekke

Allerede nå har bandet en ny låt klar, den irsk-inspirerte «Her er jeg». Den ble presentert med Riverdance-steg i Storyville onsdag.

– Dette blir nok åpningslåta vår. Vi er klare for å teste nye sjangre og utvikle oss. Vi skal gå videre, men samtidig ha med oss ballasten fra tidligere erfaringer. Hva som er ambisjonen til bandet? Jo, menn med suksess er ensbetydende med lykke. Så vil det andre komme etterhvert, sier Bjørnar Lisether Teigen, og røper at gutta i bandet fortsatt er single.

– I runde to var det jo flere dameprosjekt. Hva skjedde?

– Vi ville nok for mye. La store framtidsplaner uten å ha med oss den andre personen, sier Hugo Mikal Skår, hvis rollefigur gikk til psykolog med dama.

– Nå er vi mer avslappet. Det er gøy å holde på med bandet, og det er det viktigste. Men vi sier ikke nei takk til kjæreste, altså, sier Lars Melsæter Rydjord.

– Hvor mange gode oppfølgere er det mulig å lage?

– Se på Star Wars. Svaret er mange, sier Hugo Mikal Skår.

– Hvis historien er fengende nok, kommer folk tilbake. Flere har spurt om vi ikke skal lage en 3-er, sier Bjørnar Lisether Teigen.

Ny coach - som er singel

Siden sist har bandet skaffet seg coachen Margaret, som var med i Idol i 2010. Dermed blir det et gjensyn med skuespiller Line Brå Johansen.

– En kvinnelig coach, som attpåtil er singel, og kanskje vil åpne seg litt om det, det er gull for oss, altså, mener Bjørnar Lisether Teigen.

– Men hva med manager Hesthagen, har dere gitt ham fyken?

– Neida. Han er fortsatt med som sjåfør og skal hjelpe oss med rigging og sånt. Men han er nok litt sår for dette med coachen. Så det har vært litt stille fra ham i det siste, sier Lars Melsæter Rydjord.

Foreløpig fem julebord

Også teatersjef Thomas Bjørnager er fornøyd med å presentere Midt i livet på julebord for tredje år på rad.

– Dette er forestillinger som snakker til et bredt publikum. Samtidig er det et sårt innhold. Nå har vi lært de tre karakterene godt å kjenne, og vi er glade for å ha de tilbake, sier Bjørnager.

Teatret opplyser at de to første forestillingene har hatt 3.256 besøk og at siste forestilling av Midt i livet 2 spilles tirsdag 29. mai kl. 18.30.

Spilleperioden for 3-ern blir 17. november til 14. desember. Det er foreløpig satt opp fem datoer med julebord.