Gjemnes-ordfører Knut Sjømæling utålmodig etter å få ny skole og sjukeheim

– Vil ha byggestart i år

Knut Sjømæling vil ikke bruke 17. mai-talen til politisk agitasjon. Men ordføreren er fast på at nå haster det for Gjemnes å komme i gang å bygge ny skole og ny sjukeheim. – Skolen bør startes i år, sier han.

Utålmodig etter å bygge nytt: – For Gjemnes komnmune haster det å starte bygging av ny skole og sjukeheim for å kunne gi innbyggernbe enda bedre tjenester, sier Knut Sjømæling. I 17. mai-talen vil ha se på framtida. FOTO: Oddbjørn harnes  Foto: Oddbjørn Harnes

Pluss +

Årets 17. mai-taler på Batnfjordsøra er ordfører Knut Sjømæling. Sjømæling innrømmer at talen ikke er kommet på papiret ennå, men har er fast bestemt på at han vil snakke om samhørighet og om framtida for Gjemnes som kommune.