Ellevill farse som aller siste førestilling på Soltun

Replikkane haglar, sceneskifta går i rekordfart – det er intens øving på scena på Soltun fram mot nasjonaldagen. Då inviterer Gossen Frilynde Ungdomslag til 17. mai-teater og folkefest for alle siste gong på Soltun.

FULL FART: 17. mai inviterer Gossen Frilynde Ungdomslag til teater på Soltun for aller siste gang. I desse dagar jobbar dei 9 skodespelarane med å finpusse detaljane i førestillinga «Gå og legg deg!» av Avery Hopwood. Frå v. Frank Helle som legen, Leif Inge Hunnes som mannen i huset og Solveig Tangen som sjuk vertinne og husfrue.  Foto: Gunn E. Aarønes

Pluss +

– Vi har ikkje vist teater dei siste åra grunna manglande oppslutning, men i år har vi fått med oss både gamle og nye skodespelarar for å sette opp farsa «Gå og legg deg» av Avery Hopwood, fortel regissør Heidi Løklingholm.