MOLDE: – Nå er programmet ferdig. Og når jeg ser på det, og på det fantasiske forhåndssalget, vil jeg si vi har truffet bra i år, sier festivalsjef Hans-Olav Solli.

Tirsdag slapp festivalen de siste kattene ut av sekken – de som skal spille kl. 21 på en av festivalens mest populære arenaer, Alexandraparken.

– Klokka 23-bandene er allerede sluppet. Nå har vi booket band som står godt til bandet som kommer etterpå, forklarer festivalsjefen.

Mandag 16. juli spiller Lucky Chops kl. 23. Nå er det klart at Zenos Mode inntar scena kl. 21.

– Her møter vi trommeslager Rhino Sivathas fra Kleive, som nylig fikk talentstipend, forteller festivalsjefen.

Musikken blir beskrevet som en blanding av akustisk jazzmusikk og rap, og har blitt kalt både «ekte sexy jazz» og «veldig rare greier».

Videre er Dave Fields med sitt faste komp, Molde-musikerne Kåre «Lefty» Amundsen og Bjørn Ove Hagset, klare for oppvarming til Red Hot tirsdag 17. og onsdag 18. juli kl. 21.00.

Besøk fra barneprogrammet

Videre kommer to band fra barneprogrammet – Bosses bongoband og Ila Auto – til parken torsdag og fredag.

– Disse bandene har også et konsept for voksne, og vi tror de passer bra før henholdsvis Mambo Companeros og Knut Reiersrud, sier Solli.

– Tre av dagene blir det storkonserter på museet. Konkurrerer dere med dere selv?

– Særlig fredag blir nok en tøff spot i parken, med Di Derre på museet. Men vi har valgt å holde på tradisjonen og sette opp band både kl. 21 og kl. 23 uansett. Vi vil at alle skal få samme valuta for billetten, forklarer festivalsjefen.

Revolt opp et hakk

Det unge rockebandet Revolt fra Molde, som vant Musikkprisen i fjor, spilte gratiskonsert i Alexandraparken i fjor.

Nå står de på scena klokka 21 samme sted, på festivalens siste dag, før Adam Douglas.

– Vi har et veldig godt forhåndssalg på Adam Douglas, så dette er en god spot for Revolt, sier Solli, som tidligere har meldt om særs godt forhåndssalg.

– I tillegg til Douglas, selger Ingebjørg Bratland og Di Derre veldig bra. Vi regner med flere utsolgte konserter også i år, sier Solli.