Nina Jacobsen har nettopp etablert eventfirmaet Hustadvika Event AS sammen med samboeren og en voksen datter. Ett at de første prosjektene de satser på, er Nordsjøfestivalen.

Fredag og lørdag

– I år blir Nordsjøfestivalen lagt til den 10. og 11. august, helga mellom Raumarock og Jugendfestivalen Vi satser på fredag og lørdag og dropper søndagen. Nå begynner programmet å forme seg. Vi lover et program som skal appellere både til et voksent publikum og til ungdommen. Nordsjøfestivalen er et populært møtested, vi vil gjøre alt for at dette skal bli en skikkelig suksess, sier Nina Jacobsen til Romsdals Budstikke.

Hustadvika Event har nå sin egen hjemmeside med informasjon om hva de driver med og hva som skal skje framover, denne sida ble åpnet i helga.

En suksesshistorie

Nordsjøfestivalen startet opp i 2004 og er blitt arrangert hvert år deretter. Det ble en suksesshistorie med masse folk og mange gode opplevelser. Men i fjor snudde det. Da viste værgudene seg fra sin verste side, Doctor Hook og hans band trakk ikke publikum og Thor-Egil Dale og dugnadsgjengen fant ut at nå fikk det være nok. Men så kom Nina.

Lykkønskninger

– Nina er tøff som satser så friskt. Jeg er sikker på at hun får det til, og ønsker henne lykke til med arbeidet, sier Thor-Egil Dale,

Han har mange historier på lager, og forteller at høgdepunktet publikumsmessig var da CC Cowboys spilte og 3000 var inne på konserten. På det meste har over 15000 mennesker fra nær og fjern vært innom festivalen. De har kommet fra hele fylket, både med bil og båt.

Nå står Hustadvika Event klar til å videreføre dette.

– Glede, underholdning og kultur

Nina Jacobsen har sagt opp jobben som boligselger og satser for fullt på det nye eventfirmaet sammen med familien.

– Vi skal skape glede, underholdning og kultur lokalt i vår kommune, men strekker oss gjerne litt rundt, skriver hun.

Nina Jacobsen er opprinnelig fra Trondheim, hun flyttet til Fræna i 2010. Før det hadde hun bodd 11 år i Batnfjord, så hun kjenner distriktet og folket her godt.

– Trøndere og romsdalinger i skjønn forening er en perfekt kombo, avslutter hun.

Thor-Egil Dale har vært sentral i Nordsjøfestivalen siden 2004. Her ønsker han Nina Jacobsen lykke til som ny festivalarrangør. Foto: Olav Skjegstad