Bølgen kjøpesenter begynner å fylles opp igjen. Det har lenge vært flere tomme lokaler, men nå er det andre boller. Mona Tornes er en av dem som har åpnet ny butikk. Hun har med seg Siv Hovde i driften. Butikken heter «Velvet», som betyr fløyel, og ser riktig så lekker ut.

- Vi har fått en pangstart. Nysgjerrigheten rundt åpningen var stor, det var fullt av folk i butikken. Og svært mange av dem endte opp med å handle. Så da er vi strålende fornøyde. Fole kjekt at de likte vareutvalget og at folk fant klær eller gaver som de hadde lyst på, sier Mona Tornes.

Både hun og Siv Hovde har tidligere jobbet for Torill AS. De har lang erfaring i bransjen. Velvet satser på klær og gaver. Klær til kvinner i alle aldre. De satser litt ekstra på den yngre garde.

- Vi har erfaring med klær og har sett hva Elnesvågen mangler. Ungdommen har vært litt oversett, så vi satser på yngre kunder og på litt rimeligere klær. Det håper vi skal gi salgsvolum. Fræna er en stor kommune med mye folk, så dette har vi tro på. Det skal være et bra nok kundegrunnlag her, sier Mona Tornes.

FRÆNA: Mona Tornes har åpnet butikken Velvet på Bølgen Foto: Eirik Heen