Hvilke musikere Jo Nesbø & Co har invitert med seg på scena på Romsdalsmuseet på Moldejazz i år, har sivet ut litt etter litt.

Først ble det klart at Ola Kvernberg og fela hans blir å finne på scena, etter at han har selv har presentert prosjektet Steamdome.

Så røpet Jo Nesbø i et intervju med Romsdals Budstikke at også Tuva Syvertsen fra Valkyrien Allstars, der Di Derre-medlem Magnus Larsen jr. fra Molde er bassist, samt Knut Reiersrud, som spiller i Alexandraparken samme kveld, begge blir gjestemusikere på scena.

Det bekrefter nå festivalsjef Hans-Olav Solli.

– Det sies at Knut Reiersrud skal inn på «Faren til Ivar», sier Solli, som også kan presentere ytterligere fire gjester: Blåserekka til Red Hot, som spiller i parken tirsdag og onsdag.

– Magnus Malmedal Drågen på trompet og Pål Gunnar Fiksdal på trompet, samt Runar Fiksdal på trombone og Lars Petter Bjerkeset på saksofon, skal alle på scena, forteller Solli.

Di Derre har samarbeidet med alle disse tidligere, men ikke på samme konsert.

– Dette kommer til å bli en kjempeopplevelse. Det har tydeligvis også folk forventninger om, det ser vi på forhåndssalget. Nå er det de siste 1.000 billettene som går, sier festivalsjefen.