500 barn deltok på Rivals miniturnering i Molde Arena

Guttehåndballen vokser

– Guttehåndballen er i sterk vekst, sier Wenche Skrede i Rival. Flere lokale klubber forteller om god rekruttering blant guttene.

STERK VEKST: Bak f.v. Tor Henry Blø, Midsund, Wilfred Jacobsen, Sunndal, Mariell Jacobsen, Sunndal, Jannicke Kvammen, EOIL, Tommy Jacobsen, Rival, Anniken Hagen, Isfjorden, May-Britt Berg, Kristiansund, Kristian Myklebust, MHK. Foran f.v. Kristoffer Robin Blø, Midsund, Herman Engen og Emil Nicolai Jacobsen, Sunndal, Oskar Mjelve Solem og Markus Rogne, Træff, Irene Sofie Glærum Joø og Elea Berg, Kristiansund, Peder Idasønn Lillebostad, Henrik Nygaard Reite og Rasmus Helset Myklebust, MHK. FOTO: RIGMOR S HAGEN 

Pluss +

Av 87 påmeldte lag til Minihåndballturnering i regi av SK Rival Håndball lørdag var det 36 guttelag, noe Tommy Jacobsen og Wenche Skrede i arrangøren var fornøyd med.