Bare smil for den indiske familien Sil ute på Atlanterhavsvegen

Indere krydrer reiselysten i Vinter-Norge

– Nesten ikke folk, nesten ikke trafikk, overhodet ikke kaos. For oss indere er Norge svært eksotisk. Spesielt om vinteren. Men indere flest har ennå ikke oppdaget Norge, sier Sankha Sil (30).

Fra India til Atlanterhavsvegen: Familien Sil fra Calcutta (Kolkata) synes Norge er eksempsjonelt eksotisk. De sier at indere flest ikke helt har oppdaget Norge. Fra venstre Sankha Sil, mor Purabi Sil, far Tapan Sil og kone Debleena Sil. 

Pluss +

ATLANTERHAVSVEGEN: Det var bare smil for familien Sil fra Kolkata (Calcutta) på Atlanterhavsvegen mandag formiddag. De nærmest svevde av lykke på Svevestien på Eldhusøya. Det er ikke hverdagskost med indiske vinterturister på våre kanter, ifølge hotallsjef Roy Heggdal på Molde Fjordstuer, men samme mann mener potensialet kan være enormt.