MFK og Tornekrattet arrangerer kick-off på Løkta

– Kan garantere røverhistorier fra Bernt Hulsker

Bernt Hulsker og Jamel Rake fra Foppal tar skal sette Molde-supporterne i stemning til seriestart.

GOD STEMNING FØR SERIESTART: 3. mars blir det kick-off på Løkta. Markedsdirektør, Oddvar Talset, gleder seg.  Foto: Erik Birkeland

Pluss +

Nå er det kun en knapp måned igjen til skiltet med «velkommen til kamp» nok en gang henges opp i Storgata. En knapp måned til MFK-flagg skal farge byen blå, og til trofaste supportere nok en gang skal vandre midt i Storgata på vei bort til stadion. Til «her kommer Molde» nok en gang skal runge over Aker stadion. Kun en knapp måned til seriestart.

Slår seg sammen

Lørdag 3. mars inviterer MFK og Tornekrattet til kick-off på Løkta. Årets arrangement er tonet betydelig ned sammenlignet med fjorårets.

– Det var litt voldsomt i fjor, men programmet var veldig bra. Det er det også i år, men kapasiteten er snevret inn, forteller markedsdirektør i MFK, Oddvar Talset.

I fjor arrangerte MFK og Tornekrattet kick-off hver for seg, men i år slår de seg sammen til en felles fest for å gjøre seg klar til seriestart.

– Det er veldig kjekt at Tornekrattet er med, og sammen skal vi lage skikkelig trøkk på Løkta, sier Talset.

– Appellerer til mange

På scena står blant andre Bernt Hulsker og Jamel Rake. Sammen står de bak programmet «Foppal» på VGTV og podcast. 

– Bernt har jo en lokal tilhørighet som appellerer til mange. Sammen med Jamel skal han ha med seg flere gjester. Jeg kan garantere at det blir mange røverhistorier fra Hulsker. Dette blir en skikkelig festaften, sier Talset

– Ivrige seere og lyttere av «Foppal» har hørt flere røverhistorier tidligere. En historie omhandler Magne Hoseth og en spesiell drikk. Jeg må bare spørre. Har dere kjøpt inn iskald «Hooch» for anledningen?

– Hehehe. Der sier du noe. Det har vi ikke tenkt på. Kanskje vi må gjøre det? Det burde egentlig stått på raideren til Hulsker, ler Talset.

Kan bli rift om billettene

I tillegg til Hulsker og Jamel, skal også Frank og Tolle, MFK-spillerne og trenerne gjeste scena.

– Dette blir en skikkelig Molde-kveld. MFK skal også spille sin siste treningskamp før seriestart 3. mars. Hjemme mot Aafk. Denne kvelden skal handle om å samle alle som er glad i MFK til en kveld med fotballglede i forkant av årets sesong, sier Talset.

Hvor mange billetter som blir tilgjengelig er fremdeles usikkert.

– Hvis vi får opp teltet, noe som er væravhengig tidlig i mars, kan vi få plass til mellom 350 og 400. Hvis ikke, så blir kapasiteten på mellom 250 og 300. Det kan bli rift om billettene, sier han.

Talset forteller at MFK og Tornekrattet er opptatt av at prisene på arrangementet skal være lave.

– Vi er ikke ute etter å tjene penger. Dette skal være ei artig oppladning til helga etter, sier han.