Mann i 50-åra ble funnet bevisstløs på Sellanrå:

Politiet arbeider med å kartlegge mannens bevegelser

Mannen er sendt til St.Olavs hospital. Tilstanden er foreløpig ukjent.

KARTLEGGER BEVEGELSER: Politiets hovedfokus er å kartlegge mannens bevegelser, for å kunne stadfeste hvor lenge han lå på uteområdet på Sellanrå før han ble funnet midt på dagen søndag.  Foto: Øystein Bjerkeland

Pluss +

Søndag formiddag ble en mann i 50-åra funnet bevisstløs på uteområdet til Sellanrå barneskole. Politiadvokat, Anders Skorpen-Trøen, opplyser at mannen ble funnet midt på dagen av en forbipasserende, og at han raskt ble sendt til sjukehus.

– Hvor lenge lå mannen på stedet?

– Det er en del av det pågående etterforskningsarbeidet. Hovedfokuset vårt er å kartlegge mannens bevegelser. Hvor han har vært, hvem han har vært sammen med og hvor han skulle, slik at vi kan få klarhet i hvor lenge han befant seg på Sellanrå, forteller Skorpen-Trøen.

– Var det glatt i området?

– Ut i fra de opplysningene vi har fått, skal det ha vært veldig glatt på stedet, sier politiadvokaten.

– Politiet har tidligere uttalt at det ikke finnes bevis for at det har skjedd noe kriminelt. Har det endret seg?

– Vi har fremdeles ingen bevis for at det skal ha skjedd noe kriminelt, men vi har heller ikke fått informasjonen vi trenger for å utelukke det. Det er fremdeles mye etterforskningsarbeid som gjenstår, sier han.

Politiet har fjernet sperrebåndene rundt området hvor mannen ble funnet.

Mann funnet bevisstløs - sendt til St. Olavs

Mannen i 50-åra som søndag ble funnet bevisstløs i Molde er overført til sjukehuset i Trondheim.