Fra 14 pluss på rivieraen – til snøbatalje i Molde

Monaco-juniorene har for alvor fått møte den norske vinteren.
Pluss +

Den forestående Youth League-kampen på Aker Stadion, mellom Monaco og Molde, kan bli en iskald opplevelse. Molde-spillerne er godt vante med norske vintre, men for juniorene som til daglig holder til på den franske rivieraen, vil nok opplevelsen både bli kald og eksotisk.

Dette er spissen Molde må stoppe. Pris: 250 millioner!

Han har scoret mot Roma og Lazio og spiller med superstjerner fra en rekke land. Nå skal Pietro Pellegri møte Moldes juniorlag.


Da de dro fra Monaco tirsdag formiddag var det 13-14 plussgrader. Onsdag formiddag ble de observert ruslende gjennom byen i småsko og et ganglag som mest minnet om Bambi. Noen benyttet også muligheten til en liten snøballkrig mens de vaklende beveget seg i retning av Aker stadion.

Inne på stadion lå det tidligere onsdag formiddag et snødekke på rundt 15 centimeter.

Per Lianes, arrangementsansvarlig hos MFK, sier det uansett ikke vil være noe problem å avvikle kampen på Aker stadion.

– Vi har to spesialtraktorer som kan ta unna snøen nå helt fram til kampstart. Undervarmen vil ordne resten, sier han til Rbnett.

Kampen dekkes med tekst-live på Rbnett (for abonnenter). Det blir ingen videobilder fra kampen, verken på tv eller nett, på grunn av rettighetsspørsmål.

Han bytter klubb hvis Molde taper i Europa

Martin Ove Roseth (19) skrev nylig fireårskontrakt med Molde. Men når juniorlaget blir slått ut av europacupen, skal han leies ut.

Disse storklubbene kan Molde møte i neste runde

Sjekk lista over drømmemotstandere Moldes juniorlag kan få hvis de går videre i Youth League.