Romsdalsbanken sponser Atlanterhavsspelet med 200.000 kroner

– Har troen på spelet

Atlanterhavsspelet, som skal settes opp på Ergan i august, får støtte fra lokale bankkrefter. Regissør Endre Skar smiler hele vegen til Romsdalsbanken.

Spel- og sponsorgjeng: Stabssjef i Romsdalsbanken, Bård Eiliv Oppigard (f.v.), medregissør/produsentassistent Linda Øien, med-regissør/prosjektleder Endre Skar, banksjef Odd Kjetil Sørgaard og sponsoransvarlig Anita Pedersen i Romsdalsbanken.  Foto: Rigmor Sjaastad Hagen

Pluss +

Elnesvågen: – Vi er veldig glad for at Romsdalsbanken har gått inn med 200.000 kroner i Atlanterhavsspelet. De blir en betryggende støttespiller, sier Endre Skar, regissør og prosjektleder for nykommeren Atlanterhavsspelet, som skal settes opp på Ergan i Bud fra 2. til 5. august.