SNR ble vedtatt torsdag. Men det gir ingen grunn til å legge ned sjukehusgruppa i ROR

– Føler en enorm lettelse

– Jeg føler en enorm lettelse når bygging nå er vedtatt. Det gir masse energi til å jobbe videre for innholdet i Sjukehuset Nordmøre og Romsdal.

MEST GLEDELIG: – Det mest gledelige med vedtaket torsdag, er at begge styrene var enstemmige. Og at begge spontant fulgte opp med applaus. Dessuten er det svært positivt at Nordmøre og Romsdal nå har et prosjekt å jobbe sammen om, til beste for ansatte og pasienter i Nordmøre og Romsdal. SNR er like mye Nordmøres som Romsdals. Det merkes i økende grad i møter med Orkidé, sier Torgeir Dahl. Han, Britt Rakvåg Roald og Bernhard Riksfjord er sjukehusgruppa i ROR.  Foto: Bjørn Brunvoll

Pluss +

Det sa Britt Rakvåg Roald, daglig leder i Romsdal Regionråd (ROR), da Budstikka møtte henne og de to andre i dagens sjukehusgruppe på Seilet fredag. De andre er Moldes ordfører Torgeir Dahl, som leder ROR, og Aukras ordfører Bernhard Riksfjord, nestleder.