I desember møtte Natasa de norske stjernene i EM. Et halvår seinere gikk nok en drøm i oppfyllelse.

Møtet med «verdens beste landslag» i håndball-EM ble både morsomt og vondt for Molde-spiller Natasa Jankovic.

MHK-spiller Natasa Jankovic har medaljeambisjoner i MHK. – Jeg skal spille alle kamper som om det er den siste. Vi må aldri gi opp. Om alle tenker slik, tror jeg vi kan havne høyt på tabellen i eliteserien, sier hun til Romsdals Budstikke. Foto: Bjørn Brunvoll 

Pluss +

Molde: 26-åringen er en av flere MHK-spillere med erfaring fra landslag. Så seint som i desember i fjor kantspilleren med da det kroatiske landslaget spilte europamesterskapet i Sverige. Selv om det ble tre tap og exit i gruppespillet, forteller Jankovic om en stor opplevelse. Hun spilte selv to av kampene, men i møtet med Norge gikk det skeis.