– Fagmiljøene har ikke vært involvert i forslag om å slå sammen føden i Molde og Kristiansund

Advarer mot fødekamp

– Fødeavdelingene er det verste stridstemaet man kan ta opp. Vi vil på det sterkeste fraråde direktøren å tenke på å slå sammen fødeavdelingene i Molde og Kristiansund før fagmiljøene er enig, sier hovedtillitsvalgt Tor Rune Aarø til Romsdals Budstikke.

NEI TIL SAMMENSLÅING NÅ: – Det verste man kan ta opp nå, er sammenslåing av fødeavdelingene i Molde og Kristiansund. En ny stridssak vil virke ødeleggende for planleggingen av fellessjukehuset, sier hovedtillitsvalgt Tor Rune Aarø.  Foto: Erik Birkeland

Pluss +

Forslaget om å slå sammen de to fødeavdelingene i Molde og Kristiansund til én, er en del av administrerende direktør Espen Remmes forslag til utviklingsplan for Helse Møre og Romsdal.