Knallhelg for Snømannen: Publikum trosset anmelderne

Over 95.000 så Snø-mannen åpningshelga – 1.271 av dem på Molde kino. – Jeg tror folk er nysgjerrige uansett hva anmelderne mener, sier kinosjef Geir Hammerø.

Tredje beste åpningshelg i år: En sterk åpningshelg tok Snømannen inn på en tredjeplass på lista over årets beste – kun slått av «Skjønnheten og udyret» (108.597) og «Fifty Shades Darker» (99.883). Her er det lokale panelet; f.v. Rigmor Hustad Holen, Cicilie Drågen Frendal, Tormod Mahle og Inger Torill Lindseth Mahle, som alle ga terningkast fire.   Foto: Ole Foss

Pluss +

Den kritikerslaktede, «norske» Hollywood-filmen «Snømannen» gikk rett inn på førsteplass på Kinotoppen sist helg – og kan notere seg for årets tredje beste åpningshelg, melder NTB. Til sammen er seertallet for Snømannen etter helga 95.033, ifølge Filmweb.