- Feirer uansett

- Her er det absolutt ikke noe deppemodus, sier leder Gerda Tollås i Molde Senterparti.

FEIRET I NATT Sp i Molde feiret valgresultatet i natt.  Foto: Bjørn Brunvoll

Pluss +

Sp i Molde holdt sin valgvake på Kafe Kurt. Her var stemningen bra, selv om valgresultatet ikke ble helt det som partiet håpet. Sp åpnet valgkampen sterkt, men vinden gikk litt ut av seilet etter hvert. Likevel viste prognosene 10,3 prosent på landsbasis, det nest beste valgresultatet for partiet etter krigen.  Tollås hadde imidlertid håpet på 12 prosent.

- Det går nok ikke, men vi har uansett jobbet knallhardt og hatt en veldig god valgkamp. Vi har all grunn til å feire, sier Tollås.

I Møre og Romsdal lå Senterpartiet i natt an til å få 12, 9 prosent av stemmene, en framgang på 4,7 prosentpoeng fra siste valg. Men det gir ikke uttelling i mandat. Partiet blir stående på sitt ene mandat fra Møre og Romsdal.