MOLDE: Styreleder Per Gjerde i Molde Håndballklubb Elite er svært fornøyd med avtalen som gjør Kværner til en av hovedsponsorene i Molde Håndballklubb Elite.

– Vi har bare møtt velvilje og tro på at hva vi kan klare, det er en stor motivasjon for oss å se at dette nå gir frukter både sportslig og økonomisk. Det er ekstra gledelig at den nye avtalen er inne blant hovedsponsorene til klubben, sier Gjerde.

Kværner har vært en viktig støttespiller for MHK og Molde HK Elite de siste tre  årene. Innholdet i avtalen er ikke kjent.

– Det er helt riktig at Kværner nå øker sitt engasjement inn mot en svært spennende klubb i medvind. Vi opplever Molde HK Elite som en klubb med gode verdier og sammenfallende interesser, sier daglig leder for Molde-kontoret, Geir Johnsen, i en pressemelding.

Han framhever arbeidet MHK gjør for unge talent i Molde-området.

– Vi vet alle hvor populære kvinnelandslaget i håndball er. Vi håper damelaget til Molde skal få samme status i fylket. De lokale jentene er forbilder for unge spillere i distriktet. Anniken Obaidli og Ragnhild Valle Dahl er med på norske landslag og er gode profiler som vi ønsker å støtte sammen med de andre jentene, sier Johnsen.

PS: Molde HK Elite har flere hovedsponsorer og en rekke mindre samarbeidspartnere. Sparebanken Møre er generalsponsor, mens Kjell Inge Røkke er den største bidragsyteren de neste tre årene. Det totale budsjettet for sesongen 2017/2018 er beregnet til ni millioner kroner.