Norsk filmkommisjonær tok med seg castingagenter fra Hollywood til Møre og Romsdal l – De mente Bud er en perle for filminnspillinger

Castingagenter fra Hollywood falt for Bud

Sigurd Elias Holm fra Vestnorsk filmkommisjon er helt sikker på at store internasjonale filmselskaper kommer til å få øynene opp for Norge som innspillingssted i åra framover.

Begeistret Lori Balton har blant annet funnet innspillingssteder til suksessfilmer som Inception og Batman: The Dark Knight Rises. Hun var begeistret over området fra Håholmen, over Atlanterhavsvegen og til Bud.   Foto: Western Norway Film Commission.

Pluss +

Molde: Denne uka var det premiere for den første traileren til «Snømannen», filmen basert på Jo Nesbøs bok med samme navn. I traileren får vi blant annet se helikopterbilder over Atlanterhavsvegen. Og skal vi tro castingagenter fra Hollywood, er dette neppe det siste vi ser av verken Atlanterhavsvegen eller Møre og Romsdal i store filmproduksjoner.