– Både musikken, maten og interiøret her inne skal gi en følelse av New Orleans, sier Therese Østby Haugen. Hun er produsent for Moldejazz og viser fram den nye scena på Rådhusplassen.

– Samtidig har vi prøvd å holde en så rein profil som mulig, for å være respektfulle mot kulturen, fortsetter hun.

Plass til 300

– Her blir det plass til 300 publikummere på konsertene og 150 personer til matservering. På dagtid blir det arrangement for barn og unge. På kveldstid er det mulig å kjøpe to forskjellige billetter. Den ene består av både matservering og konsert, den andre kun konserten, sier Østby Haugen.

Magic Mirror

Scena, som har fått navnet Magic Mirror, har konserter hver dag gjennom jazzuka. Tirsdagens kveldskonsert med Ytre Suløens Jass-ensemble er allerede utsolgt, og flere av de andre konsertene har få billetter igjen. Musikken som skal spilles her ligger inn mot tradjazz-sjangeren.

Jambalaya

– Det virker som om publikum ser fram til å prøve dette. Vi skal tilby en pakke som ligger over den vanlige konsertstandarden. For dem som har matbillett er det Calle Fegths jambalaya som står på menyen. Han har vært i New Orleans for å lære hvordan den skal lages. Det er en rett som blant annet består av ris, fisk, skalldyr og kylling. Vinmenyen har et bredt utvalg. Her drikkes det av glass, ikke plastglass, sier Østby Haugen.

Arrangementene på dagtid for barn og unge starter klokka 13:00 på mandag, resten av uka klokka 12:30. Matserveringa starter klokka 19:30, og kveldskonsertene begynner klokka 21:00. Ved midnatt stenger baren.