– Håper på Møreaksen-start i 2022

–I prinsippet kan byggestarten på Møreaksen komme i 2022, sier daglig leder Harald Espeland til Romsdals Budstikke. Mandag fulgte han og styret for fastlands-forbindelsen debatten i Stortinget.

Glad for Stortingets vilje De er i Stortinget for å følge debatten og avstemningen om Nasjonal Transportplan, der også Møreaksen ligger inne. – Vi er svært fornøyd med at det er flertall på Stortinget for å bygge Møreaksen, sier fra venstre Harald Espeland, Odd Helge Gangstad og Arnt E. Sommerlund.   Foto: Richard Nergaard

Pluss +

OSLO: Optimismen for å få bygget Møreaksen som fjordkryssing mellom Julbøen i Molde med bru over til Midsund, og undersjøisk tunnel fra Otrøya til Vik i Vestnes, er styrket etter Stortingets debatt om Nasjonal Transportplan. Debatten startet mandag formiddag, og Stortinget skal stemme over transportplanen etter midnatt.