– Det er viktig å støtte opp om nye tiltak

– Jeg ser for meg at Retiro blir et fett sted å spille på. Musikalsk lover vi en forrykende kveld, sier stjernebassist Jonny Sjo fra Molde. Om to uker er han klar for Prince-hyllest på Skyhøyt i Fjæra.

Hyller Prince Thomas Felberg med bassist Jonny Sjo til høyre og gitarist Torbjørn Alsos Raae til venstre. Besetningen som kommer til Molde består av et orkester på sju, samt fem vokalister. Med lyd og lys teller besetningen 15.  Foto: Anita Søderlind Andersen

Pluss +

– Skal jeg bruke ett ord om showet, for det er like mye et show som en konsert, er det fett. Og det er folkelig, inkluderende, interessant og utrolig artig å være med på. Du blir sugd inn i det. Og det er veldig dansbart og nesten umulig å stå stille, sier bassist Jonny Sjo. Han er med i orkesteret på sju i Prince-hyllesten Purple Rain, som Christer Flack og Petter Aalgård tok initiativ til i fjor, med premiere under tittelen «Shockadelica» på Sentrum Scene.